Inspirasjon Frokost med Howspace

Personlig invitasjon til frokostmøte for YS-forbund i Oslo 20. september klokka 9 til 11

Øke medlemsinvolvering og engasjement

Moderne teknologi gir store muligheter for fagforeninger. Digitalt samarbeids- og nettverksverktøy gjør at hver forening bedre kan involvere, aktivere og engasjere medlemmene. I tillegg kan et slikt verktøy støtte læring som foregår i samarbeid med andre deltakere, fornye møtekulturen, bidra til bedre koordinering av lokale og nasjonale aktiviteter, og engasjere medlemmene i aktiv dialog.

Mulighetene for å utvikle organisasjonsarbeidet og forbedre arbeidsmåtene jevnere er uendelige – noe vi har lært sammen med kundene våre.

Du er invitert til å delta på Howspace fagforeningsfrokost onsdag 20. september fra kl. 09.00 til 11.00 i kantinen i Lakkegata 23 i Oslo for å høre konkrete brukeropplevelser fra våre kunder Delta og Negotia. Her kan du oppdage nye måter å designe organisasjonsarbeid på og utveksle erfaringer over en frokost.

Frokostmøte er åpent for alle YS-forbundene. Arrangementet er helt gratis, men plasser er begrenset.

Du registrerer deg ved å fylle ut skjemaet her på siden.

Hjertelig velkommen!

Hva er Howspace?

Lag et inkluderende fellesskap og kontinuerlig engasjement med medlemmene dine – ved hjelp av en enkelt plattform. Howspace er en plattform for organisasjoner som ønsker å jobbe med sin kultur og transformere interne måter å jobbe på med målet om å skape resultater gjennom samhold og samarbeid.